Plata in rate

1. Plata online cu card de cumparaturi, in rate egale si fara dobanda

Prin introducerea numarului de card in pagina procesatorului de plati, sistemul va detecta automat daca este un card eligibil pentru plata in rate la una din bancile agreate de catre magazin. Daca aceasta modalitate de plata va fi autorizata, se va afisa o lista de unde puteti alege numarul de rate dorit.

2. Plata online cu card de credit emis de Banca Transilvania (Programul Star BT)

Produsele achizitionate de pe www.topaerconditionat.ro pot fi achitate si cu ajutorul cardului de credit STAR de la Banca Transilvania. Daca sunteti posesorul unui astfel de card, aveti posibilitatea de a plati cumparaturile in 8 rate fara dobanda.

Sunt incluse in programul STAR Card  cardurile de cumparaturi:  STAR Forte,  STAR Forte pentru Medici, STAR Gold, Visa Gold BT-Rotary, STAR Platinum,Visa Business Gold Credit Card, Visa Business Silver Credit Card, BT Flying Blue Classic si BT Flying Blue Premium.

Daca nu beneficiati deja de unul dintre cardurile din programul STAR, puteti aplica aici http://www.starbt.ro/star-forte/?utm_source=afiliat&utm_medium=banner&utm_campaign=siteuri-partenere si platile dumneavoastra online vor deveni mult mai simple. Rate fara dobanda, perioada de gratie de pana la 56 de zile, comision zero la toate cumparaturile si plati sigure pe internet. Pentru mai multe informatii accesati www.starbt.ro pentru a afla toate avantajele programului STAR. De asemenea, apelati 0800802273(CARD) apel gratuit din orice retea nationala, fixa sau mobila, *8028  numar apelabil din orice retea nationala, fixa si mobila sau 0264.594.337 numar apelabil din orice retea, inclusiv international.

3. Plata online cu card de credit emis de BCR

Daca detineti CARDUL BUN DE PLATA de la BCR stiti deja cat de usor este sa faceti cumparaturi in rate fara dobanda si reduceri la comerciantii parteneri. Achitati produsele achizitionate de pe www.topaerconditionat.ro si beneficiati de oferta standard de 8 rate fara dobanda.

Pot plati in rate toti clientii care detin unul dintre cardurile de credit BCR inrolate in program si care, la momentul efectuarii tranzactiei la parteneri ai BCR, solicita facilitatea „Rate fara dobanda”. Cardurile de credit BCR inrolate in Programul de Rate cu 0% dobanda sunt:

  • BUN DE PLATA Standard MasterCard sau Visa (inclusiv contactless)
  • BUN DE PLATA Gold MasterCard sau Visa
  • MasterCard GOLD EUR
  • EPB Platinum sau World Signia MasterCard

Pentru a plati online cu cardul, in procesul de comanda selectati optiunea de plata "Online prin card bancar", introduceti datele cardului BCR si numarul de rate dorit. Platile online sunt procesate direct de catre BCR prin intermediul platformei EuPlatesc. Sistemul de plata este securizat la cele mai inalte standarde, inclusiv 3D Secure.

Daca nu aveti cardul BUN DE PLATA de la BCR, intrati in posesia acestuia aplicand pe www.bcr.ro sau printr-un SMS trimis la 1780, tarif normal, cu textul “Card” si veti fi contactati de catre un operator bancar. De asemenea, puteti apela gratuit, non-stop, din orice reţea naţională InfoBCR la numarul 0800.801.BCR (0800.801.227).

4. Plata online cu card de credit emis de BRD Finance

Sistemele de climatizare achizitionate online de pe site-ul nostru pot fi achitate direct din confortul casei dumneavoastra, cu un singur click, daca detineti un card BRD Finance. Alegeti produsele dorite, selectati optiunea de plata  potrivita  nevoilor dumneavoastra si platiti rapid si in deplina siguranta.

BRD Finance va pune la dipozitie plata cu perioada de gratie de pana la 47 de zile:  0% dobanda pe parcursul perioadei de gratie si  0% comision pentru tranzactia efectuata sau plata in rate cu 0% dobanda, alegand  durata  de rambursare si cu comision 0% pentru tranzactia efectuata.

Consultati detalii complete despre cardurile BRD Finance participante si  optiunile de plata, precum si  exemple reprezentative de rambursare, pe www.brdfinance.ro.

5. Plata online cu card de credit emis de Alpha Bank

Pentru produsele achizitionate de pe www.topaerconditionat.ro exista optiunea de plata in rate cu 0% dobanda cu cardul de cumparaturi de la Alpha Bank (VISA CREDIT, VISA GOLD, COSMOTE MASTERCARD,  MASTERCARD CREDIT).

Serviciul oferit de Alpha Bank permite detinatorilor de carduri de cumparaturi in lei emise de banca sa beneficieze de o solutie de plata in rate flexibila pentru bunurile/serviciile achizitionate cu cardurile de cumparaturi de la comerciantii afiliati acestui serviciu.

  • Confort - pentru optiunea de plata in rate nu este nevoie sa aplicati, sa programati in avans sau de documente suplimentare. Trebuie doar sa solicitati plata bunurilor cu cardul de cumparaturi de la Alpha Bank in numarul de rate dorit si permis de comerciantii parteneri.
  • Convenabil - bunuri achizitionate prin optiunea de plata in rate cu cardul fara dobanda. Pentru bunurile astfel achizitionate, pentru a beneficia de 0% dobanda, trebuie sa platiti lunar rata aferenta, egala cu costul bunurilor impartit la numarul de luni ales pentru plata. Daca sunt efectuate si alte tipuri de tranzactii, este necesara plata in intregime a sumei lunare datorate pentru a beneficia de dobanda 0%.
  • Flexibilitate - puteti folosi plata in rate ori de cate ori doriti in limita liniei de credit aferenta cardului dumneavoastra. Pe masura ce rambursati ratele lunare, sumele rambursate devin din nou disponibile pe contul de card.
  • Libertate – aveti libertatea de a folosi plata in rate in orice magazin partener si de a alege numarul de rate care vi se potriveste cel mai bine din maximul permis. Extrasul de cont de card emis lunar va arata de fiecare data ce rata trebuie sa platiti pentru luna curenta si suma ratelor viitoare ramase de platit, iar prin serviciul de debitare directa puteti alege ca suma totala datorata sau suma minima de plata, sa fie rambursata automat din contul curent deschis la banca, in aceeasi valuta cu cea a cardului.
WhatsApp

Acest site foloseşte cookies. Navigând în continuare vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor.

Detalii aici De acord